Templet På Backen

Att se det stora i det lilla.

Trist med diskmaskiner

Publicerad 2012-12-06 18:26:33 i Pyssel,

Alla vitvaror i huset är tråkiga. Så jag kom på den briljanta idéen att jag ska ta och sätta en tapet på diskmaskinen med lite matt lack.
Sen när jag ska ta mig för det, eftersom jag är mitt i maten.. det är en helt annan historia. :-)

"Änglarna sjunger i himlen.."

Publicerad 2012-12-06 17:00:00 i Second Hand,

Men även på hyllan i mitt kök. Jag blev alldeles till mig när jag hittade detta Ängla-spel i originalkartong på Återvinningen för någon dag sedan. Det behöver lite puts för att bli som nytt igen, men har inte bestämt mig om jag ska låta den vara som den är eller putsa upp den. I vilket fall som helst är jag supernöjd, min mamma hade alltid ett sådant spel framme när vi var små. :-)

Ett enkelt julpyssel..

Publicerad 2012-12-06 12:00:00 i Pyssel,

Jag blev lite inspirerad när jag sprang på dessa stora julgranskulor på Dollarstore för en guldpeng styck. Raskt inhandlade jag lite röda sideband som jag knöt fast i kulorna, i olika längd för att de ska hänga i olika nivåer och en rosett för att dölja knuten. Se, jag kan också vara finurlig ibland. :-) De pryder nu sin plats i köket där jag i vanliga fall har en ljuslykta hängandes. Den fina mjölkhämtaren har jag fått av några bekanta som skulle flytta och hade 15 st (!) ståendes i ett häbre, de hade tidigare haft mjölkkor på gården. Jag har den som förvaring för torrfodret till hundarna. Hunden i bild bjuder jag på, det är min fina Fox. :-)

Jul, jul strålande jul!

Publicerad 2012-12-05 13:28:11 i Allmänt,

Jag håller på att julpynta för fullt här hemma. Tyvärr har vi inte hunnit med att införskaffa alltför mycket pynt, men köper man lite år för år så blir det nog bra i slutändan. Jag var in på Återvinningen i Boden igår för att kolla om de hade några fina och begagnade julprydnader. De hade en del, men inte mycket som föll mig i smaken. Däremot hade jag den stora turen att hitta ett plättjärn i gjutjärn för enbart 40:-! Snacka fynd! De jag hittat på nätet har kostat en hel del över 100-lappen och det har jag inte riktigt velat betala. Men den som väntar på något gott.. :-) Jag hittade även en supersöt turkos liten skål av kinesiskt ursprung som fick följa med mig hem. En liten guldpeng kostade den och det var den helt klart värd. Jul-mässigt så hittade jag en keramiktomte som man har ljus i, en sån som min mamma hade, och även ett ängla-spel. Det kommer upp några bilder senare, jag ligger lite på latsidan vad gäller att fota. Just nu går jag mest och längtar tills sambon kommer hem. Han kommer nog bli väldigt glad att komma hem till ett julfint hus. :)

Om

Min profilbild

Jennie

Hej och välkommen till mitt paradis på jorden! En villa på 110 kvm belägen i en liten by i Norrbotten. Här försöker jag skildra min vardag tillsammans med sambon och djuren (1 hund, 1 katt och 3 hästar). Alltifrån mina egna tankar och funderingar till pyssel och inredning med huset. Jag har en förkärlek för det lantligt romantiska, men stirrar mig inte blind utan blandar som jag känner för. Hoppas ni kommer trivas! :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela