Templet På Backen

Att se det stora i det lilla.

Torka

Publicerad 2013-10-28 19:55:02 i Allmänt,

 
Sicken bloggtorka alltså!
Jag har känt mig oinspirerad att jobba vidare med bloggen. Eller ja, jag har många projekt att ta tag i här hemma.
Men det ska ju trots allt finnas tid. Och när man jobbar som en blådåre, äger tre hästar och en hund och har hus som ska skötas.. då får projekten stå tillbaka.
Jag sitter och funderar när jag ska ta och fixa mina kökstolar, bara sitsarna kvar som ska vitbetsas. När jag får bort lacken, vilket innebär att jag måste ha en slipmaskin. För våran är självklart trasig. Ni ser vilka bekymmer..

Men för närvarande ska jag njuta av mina tre sista arbetsdagar på Edet Farm. Därefter kommer jag att arbeta som personlig assistent. Jag jobbar hellre på jordbruk, men vad ska man göra när chefen vill lägga ner?
Ekonomin för lantbruken är inte den bästa, och i stort sett svårt med lönsamheten när ICA m.fl ska konkurrera med sin EMV mjölk. Det är svårt för Norrmejerier att konkurrera genom att sänka mjölkpriser iom att de då måste ge bönderna ett lägre avräkningspris.. ja ni förstår nog hur kedjan rullar vidare.
Jag säger som så; köp lokalproducerat i mesta möjliga mån och även om EMV mjölken är billigare, hjälp Sveriges mjölkbönder. För om de inte finns, hur ska vi föda våran nation?

Om

Min profilbild

Jennie

Hej och välkommen till mitt paradis på jorden! En villa på 110 kvm belägen i en liten by i Norrbotten. Här försöker jag skildra min vardag tillsammans med sambon och djuren (1 hund, 1 katt och 3 hästar). Alltifrån mina egna tankar och funderingar till pyssel och inredning med huset. Jag har en förkärlek för det lantligt romantiska, men stirrar mig inte blind utan blandar som jag känner för. Hoppas ni kommer trivas! :-)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela