Templet På Backen

Att se det stora i det lilla.

##??**#?!!!

Publicerad 2013-02-12 15:03:16 i Amatörmekaniker,


Mycket ###?!?!! kom ur min mun idag när jag försökte montera lös en blinkers från sambons 740. De som byggde denna bil visste klart och tydligt INTE vad de höll på med!
Jag har aldrig, ALDRIG varit med om lyktor som varit så svåra att plocka lös och detta mycket p.g.a att de satt fast med en mutter och att det var diverse kablar m.m. ivägen som gjorde att inte ens jag med mina små händer kom åt.
Gah! Ibland är det svårt att vara amatörmekaniker.
Och för att inte tala om vad sambon tänkte när han satte dit extra-ljusen.
Grillen har sedan tidigare gått sönder och skulle bytas ut. Den som ska dit ser lite annorlunda ut än den som satt där, men den ska passa då den kommer från en likadan bil. Men tror ni den passar? Nej nej nej och åter nej.
Sambons fästen för extra-ljusen gör så att den inte går att sätta dit ordentligt. Den kommer inte ner i det läge som behövs för att fästa den.
 
Och jag som hade tänkt vara snäll och fixa allt åt honom. Tji fick jag!Am

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennie

Hej och välkommen till mitt paradis på jorden! En villa på 110 kvm belägen i en liten by i Norrbotten. Här försöker jag skildra min vardag tillsammans med sambon och djuren (1 hund, 1 katt och 3 hästar). Alltifrån mina egna tankar och funderingar till pyssel och inredning med huset. Jag har en förkärlek för det lantligt romantiska, men stirrar mig inte blind utan blandar som jag känner för. Hoppas ni kommer trivas! :-)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela