Templet På Backen

Att se det stora i det lilla.

Tea for two

Publicerad 2013-01-09 23:58:00 i Hemma hos, Köket,

Jag älskar plåtburkar i alla de olika storleker, former och färger. Och även burkar i glas. Jag har en hel samling modell större på köksskåpen där jag förvarar diverse torrvaror. Eftersom jag är en stor te-drickare så förvarar jag gärna mina teer i burkar. Helst snygga sådana, men fram tills ikväll har jag haft dem undanstoppade i ett skåp. Det enbart för att jag inte vetat var jag ska ställa dem för att de inte ska vara "ivägen" så att säga. Men ikväll var det väl äntligen dags att fatta lite beslut Jag beslöt mig att plocka fram dem och voila! Detta är slutresultatet:
Vi har haft lite allsköns olika prydnader på denna hylla som står bredvid köksbordet. Men jag har aldrig varit riktigt nöjd med det. Förräns nu. Det blev en liten "te-hörna" helt enkelt, där jag på ett enkelt sätt kan komma åt mina teer och även visa upp de fina burkarna jag samlar på mig. För är det fint så ska det synas. Och tekannan på skåpet? Den fick jag av mina bästa vänner i present när jag fyllde 25 i år. Det följer med två matchande muggar och precis som titeln lyder så rymmer den bara te för två. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennie

Hej och välkommen till mitt paradis på jorden! En villa på 110 kvm belägen i en liten by i Norrbotten. Här försöker jag skildra min vardag tillsammans med sambon och djuren (1 hund, 1 katt och 3 hästar). Alltifrån mina egna tankar och funderingar till pyssel och inredning med huset. Jag har en förkärlek för det lantligt romantiska, men stirrar mig inte blind utan blandar som jag känner för. Hoppas ni kommer trivas! :-)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela