Templet På Backen

Att se det stora i det lilla.

Uppdatering på låg varv

Publicerad 2013-01-31 20:24:54 i Allmänt, Second Hand,

Hej hallå! Jag har tyvärr, tyvärr glömt bort min blogg de senaste dagarna. Lite hektiskt på jobbet och många tankar som snurrar i mitt huvud + att jag hunnit med en liten tripp hem till Piteå för att umgås med tre av mina bästa vänner. Det var det bästa faktiskt som hänt på hela månaden hittills och välbehövligt för min del!
Jag bjöd dem alla tre på hemlagad mat hemma hos en av dem. Fläskfile skuren i medaljonger med svampsås och potatisgratäng. Det gick tydligen hem, full poäng av alla. :-) Då kan jag alltså konstatera att jag inte är pjåkig i köket som jag trott.

I huset är det stillestånd just nu. Närmast på tapeten är att tapetsera ( hihi ) sovrummet. Men då måste jag och sambon komma överens om vilka tapeter. Jag vill ha en fondvägg bakom sänggaveln, en röd historia från PiP studios som jag verkligen fallit för. Återstår bara att få med sig honom till stan för att fatta lite beslut så vi kan komma vidare med våra planer.
Men tills vidare jag kan visa två fynd för er. En alldeles underbar tekopp med fat som jag köpt via en köp&säljgrupp på facebook för endast 25:- Och en ugnsform med det gulligaste lock jag skådat hittills. Även den fyndad på samma sida för 50:- och den kommer bli perfekt när jag ska baka pajer i sommar. :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jennie

Hej och välkommen till mitt paradis på jorden! En villa på 110 kvm belägen i en liten by i Norrbotten. Här försöker jag skildra min vardag tillsammans med sambon och djuren (1 hund, 1 katt och 3 hästar). Alltifrån mina egna tankar och funderingar till pyssel och inredning med huset. Jag har en förkärlek för det lantligt romantiska, men stirrar mig inte blind utan blandar som jag känner för. Hoppas ni kommer trivas! :-)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela